Lumanari de cununie cu aranjament floral, Lumanari decorative de botez Brasov, Prosoape si batiste pentru evenimente organizate

Lumanari de cununie cu aranjament floral
Lumanari
Lumanari decorative de botez Brasov
Proasoape si batiste
Prosoape si batiste pentru evenimente organizate
Accesorii nunta si botez
Accesorii nunta, botez Brasov

Articole pentru patiserii sau evenimente organizate

Despre noi

Suntem o societate cu capital privat infiintata in 1994. Avem ca principal obiect de activitate vanzarea de produse nealimentare en gross si en detail. Suntem specializati pe desfacerea de articole pentru ceremonii patiserii si menaj.

Produsele noastre

SC Sabonic SRL comercializeaza peste 300 de produse, in principal articole pentru ceremonii grupate in 4 categorii: lumanari, prosoape si batiste, accesorii pentru nunta sau botez, articole pentru patiserii sau evenimente organizate.

Date contact

Putem fi contactati in timpul programului, la oricare din punctele de lucru.

Program de lucru:
Luni-Vineri   9 — 17
Sambata      9 — 14

SC Sabonic SRL comercializeaza peste 300 de produse , in principal articole pentru ceremonii grupate in 4 categorii:

1.LUMANARI In aceasta categorie am inclus lumanari de cununie si lumanari de botez pe care le livram ca atare sau cu aranjament floral din flori artificiale. Aceste lumanari impodobite sunt gata pregatite pentru vanzare sau pot fi aranjate dupa gustul clientului cu flori pe care le indica acesta. De asemenea vindem multe modele de lumanari decorative, lumanari pentru uz casnic, lumanari pastile si o gama variata de candele, cu rezerve aferente; de asemenea candele electrice cu baterii.

2.PROSOAPE si BATISTE. Vindem prosoape de toate marimile, din bumbac sau din fibre in amestec (mai ieftine). Astfel vindem prosoape pentru copii (pentru gradinita), prosoape de bucatarie, prosoape de fata, prosoape de baie sau prosoape de plaje. Vinde en detail sau en gross (pentru firme ) prosoape de inmormantare.

3. ACCESORII pentru NUNTA sau BOTEZ. Avem gata sau executam la comanda buchet pentru mireasa, buchet pentru nasa, buchete pentru domnisoare de onoare, toate din flori artificiale. Oferim o gama completa de flori de pus in piept pentru mire, nasi, socrii, frati, rude si nuntasi. Avem foarte multe articole care se folosesc pentru impodobirea salii, ca de exemplu: marturii saculeti sau marturii din carton, pungi cu cristale, baloane, funde, pomploane, confeti, figurine pentru marturii sau pentru pus pe tort, servetele, petale, dantele, tavite din carton auriu etc.

4.ARTICOLE pentru PATISERII sau EVENIMENTE ORGANIZATE.Vindem en gross sau en detail hartie de ambalaj, tavite de carton dreptunghiulare sau rotunde, normale sau aurii, dantele de diverse dimensiuni, plastice de unica folosinta (farfurii, tacamuri, paletine pentru cafea), folie de aluminiu sau stretch pentru ambalat alimente, pungi de hartie de uz alimentar, pungi de plastic, o gama larga de servetele, bureti, lavete, saci de menaj, pungi pe rola etc.

web design Brasov